Een top brandblusser voor het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Elke dag levert het Albert Schweitzer ziekenhuis weer topprestaties.  Hiervoor dienen ze een omgeving te creëren waarin de patiënten zich veilig, vertrouwd en in goede handen voelen. Het ziekenhuis heeft daarom samenwerkingen met partijen die elke dag klaar staan met service en ondersteuning.  Van deze bedrijven wordt natuurlijk een topprestatie verwacht.

Simplus controleert al jaar en dag de brandblussers, brandslanghaspels, blusleidingen en hydranten van het Albert Schweitzer ziekenhuis op de verschillende locaties.  De betrouwbaarheid en flexibiliteit van Simplus wordt hoog gewaardeerd door de heer van Strijen, locatiemanager van het ziekenhuis in Dordrecht. Simplus werkt met een vaste monteur op dit soort projecten, waardoor we zelfstandig het werk kunnen verrichten.

Naast de daadwerkelijke controle is de administratie ook van belang. De brandblusmiddelen zijn overzichtelijk terug te vinden in de logboeken en jaarlijks wordt er een onderhoudsplan met begroting afgeven, zodat er geen verrassingen zijn.

De brandblussers van Simplus passen ook goed in het duurzame inkoopbeleid van het Albert Schweitzer ziekenhuis, niet om de paar jaar de complete brandblusser vernieuwen, maar de schuimvulling vervangen.  Bovendien ontvangt Simplus binnenkort het bekende milieukeurmerk voor de schuimblussers, dit geeft de gebruiker zekerheid.

Kortom Simplus brandbeveiliging gaat voor een duurzame samenwerking met het ziekenhuis door een betrouwbare serviceverlening op topniveau.

Geschreven door André Hettema
Veiligheidskundig adviseur, 06-54286456, a.hettema@simplus.nl