RI&E - MÉÉR DAN EEN WETTELIJKE VERPLICHTING

Als werkgever heeft u de plicht om te zorgen dat uw werknemers hun werk veilig en zonder gezondheidsrisico’s kunnen uitvoeren. Met de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) brengt u deze risico’s in kaart.

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Wist u dat de RI&E en het Plan van aanpak verplicht zijn?

Maar er is meer. Een veilige en gezonde werkplek zorgt voor tevreden medewerkers en betere prestaties door minder verzuim, verloop en werkdruk. Zo passagier alle puzzelstukjes in elkaar, dat wil je toch ook

WIJ ONTZORGEN IN VIER STAPPEN

Veel bedrijven zien het opstellen van de RI&E als een taak. Dit komt gebruikt niet elk bedrijf een veiligheidskundige in dienst heeft, die voldoende kennis van zaken heeft. Bij Simplus hebben wij die kennis wel en daar kunt u van profiteren.

WIJ NEMEN DEZE TAAK GRAAG VAN U OVER EN ONTZORGEN U MAXIMAAL

Onze veiligheidskundig adviseur heeft een veiligheidsplan opgesteld, dat uw bedrijf in slechts vier stappen naar een hogere veiligheidsniveau brengt. Wij voeren de RI&E uit, overleggen over het Plan van aanpak en assisteren bij de uitvoering.

ONZE ADVISEUR STAAT VOOR U KLAAR

Voor onze serviceklanten is dit veiligheidsplan ook verkrijgbaar in een abonnementsvorm, in combinatie met onderhoudswerkzaamheden en BHV-opleidingen. Er zijn zelfs abonnementen om de RI&E gratis te laten uitvoeren.  worden uitgevoerd. Zo wordt u maximaal ontzorgd en heeft u geen verrassingen achteraf. Wilt u meer weten over de voorwaarden neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

WILT U MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN EN VOORWAARDEN?

Neem dan contact op met onze veiligheidskundig adviseur André Hettema, via a.hettema@simplus.nl of 06-54286456. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en kijken uit naar een prettige samenwerking!