Waar wordt Arjun, onze noodverlichtingsexpert, blij van?

Binnen onze organisatie hebben wij verschillende vakgebieden. Arjun Loilargosain is één van onze productontwikkelaars en is door gegroeid naar noodverlichtingsexpert. Hij is in oktober 2017 in onze organisatie begonnen en heeft sinds die tijd aan de wieg gestaan van diverse nieuwe noodverlichtingsarmaturen.   Een snel veranderende wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker is geworden.

Arjun, heeft deze vertaalslag gemaakt in de nieuwe generatie Eskaled noodverlichtingsarmaturen. Hij maakt gebruik van  een modulaire opbouw.  De verwachte levensduur van de lithiumaccu is  8 jaar en  de led strip heeft 100.000 branduren.  Deze zijn net als andere onderdelen te vervangen waardoor je niet een compleet armatuur moet vernieuwen.

Hoe zit het met de kwaliteit, Arjun?

“Onze armaturen moeten kwalitatief goed zijn. Niets is zo hinderlijk voor een klant  als een knipperend noodverlichtingsarmatuur”.  “Daarnaast speelt  design een belangrijke rol. Een armatuur moet passen in deze tijd van moderne kantoorgebouwen”.

Waar wordt je blij van?

“Een product van scratch opbouwen en dan zien hoe het toe gepast wordt door onze monteurs “, zegt Arjun met grote lach op zijn gezicht.  Aan het einde van het gesprek vertelde hij druk bezig te zijn met Safety connect, een project waarin de noodverlichting in combinatie met blusmiddelen “slim” worden gemaakt . Hierdoor wordt de klant ontzorgd en gaat het veiligheidsniveau omhoog.  Reuze spannend voegde hij er aan toe.

 

Veiligheidsmarkt bij Simplus brandbeveiliging

Heb jij ook vragen aan Arjun of de andere experts?  Kom dan op donderdag 8 juni naar onze veiligheidsmarkt over brandpreventie en vluchtveiligheid.  Reserveer gratis een ticket via www.Simplus.nl/veiligheidsmarkt of stuur een mailtje naar [email protected]

Geschreven door André Hettema
Veiligheidskundig adviseur, 06-54286456, [email protected]