• Blog
  • Bedrijfshulpverlening
  • Brandblussers
  • Brandveiligheid

BHV trainingen 2020

  • 24 oktober 2019
  • André Hettema

Bij een calamiteit in uw organisatie wilt u natuurlijk dat u en uw medewerkers zo snel mogelijk in veiligheid worden gebracht en dat de schade tot een minimum beperkt blijft. Een goede voorbereiding op dit soort situaties is dan van groot belang. Onze (herhaal) training voor bedrijfshulpverleners (BHV) biedt hiervoor dé oplossing.

training kleine blusmiddelen 2 1024x576

DE BHV-TRAINING

De bedrijfshulpverlener (BHV-er) is het eerste aanspreekpunt in uw organisatie bij ongevallen en calamiteiten. De basisopleiding BHV traint de BHV-er in brandbestrijding, communicatie bij calamiteiten en ontruimen van de werkplek. Daarnaast is de BHV-er in staat levensreddende handelingen bij ongevallen uit te voeren en de aanwezige middelen zoals een AED te gebruiken. De opleiding Basis BHV is voor alle medewerkers die bedrijfshulpverlener in uw organisatie willen worden.

BLIJF UP-TO-DATE

Om de BHV-kennis up-to-date te houden, adviseren wij om met regelmaat een herhalingstraining BHV te doen. Zo blijven de opgedane kennis en vaardigheden op peil. De BHV-herhalingstraining is een jaarlijkse cursus.

WANNEER KUNT U DE TRAINING BIJ ONS VOLGEN?

In onderstaand schema ziet u wanneer Simplus in 2020 de BHV-trainingen verzorgt. Passen deze data niet in uw agenda, of wilt u een opleiding op maat volgen die aansluit bij de risico’s van uw organisatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met veel plezier verzorgen wij komend jaar de BHV-training voor uw organisatie. Wilt u gebruikmaken van deze aanbieding, stuur dan een mail naar [email protected]. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

BHV trainingen 2020

Deel dit artikel